A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синьковицька гімназія Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області

Нова українська школа

Дата: від до Скинути

“Кенгуру скликає друзів”

Кенгуру – один із найпопулярніших конкурсів школярів з математики у світі. Він проходить під девізом “Кенгуру скликає друзів”. Кожний бажаючий учень, незалежно від рівня знань математики, може бути учасником конкурсу-гри “Кенгуру”. Головне завдання конкурсу – залучити якомога більше дітей до розв’язання математичних задач, показати кожному школяру, що розв’язання задачі може бути живим, цікавим і веселим. У Синьковицькій гімназії учні 2-3 класів взяли участь у математичному конкурсі КЕНГУРУ, (вчитель Гнідець М.І.)

20:31 03.05.2023

"Подорож у Чорнобиль"

4 кл //Урок ЯДС // Атомна електростанція. Що таке радіація? Трагедія на Чорнобильській АЕС.  Учні дізналися на уроці як працюють атомні станції, переглянули презентацію " Подорож у Чорнобиль" та виготовили буклет " Чорнобиль"

17:09 26.04.2023

«Хай буде мир на всій Землі»

22 квітня - Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря. Учні 3 класу (керівник Гнідець М.І.) провели і створили свій проект збереження навколишнього середовища на тему: «Хай буде мир на всій Землі».

20:35 25.04.2023

# ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД#

# ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД#  4 КЛАС НА уроці ЯДС у 4 кл під час вивчення теми "Чому печінку називають фільтром організму?"   Практична робота : дбаємо про здоров'я своєї печінки.

21:23 08.11.2022

«Земля - наш дім»

Цікавий та пізнавальний урок української мови (створення проекту, презентації) у 3 класі «Земля - наш дім». Щасливі ми, що народилися  на такій чудовій, багатій, мальовничій  землі – в  нашій  славній  Україні.

16:39 17.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Яку форму навчання обираємо з 1 вересня?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень