A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синьковицька гімназія Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Урок мужності

Напередодні Дня захисників та захисниць України, у початкових класах проведено урок мужності з елементами квесту та долоньки вітань.

19:06 04.10.2023

"Козацькі забави"

1 жовтня  відзначають день захисників і захисниць України, а також свято Покрови Пресвятої Богородиці. З метою сприяння національно-патріотичному вихованню учнівської молоді, вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу  3 жовтня  у Синьковицькій гімназії були проведені  "Козацькі забави". На завершення змагань всі учасники скуштували смачної печеної картоплі, приготованої на вогні на шкільному дворі. Дякуємо Богу і ЗСУ за новий день!!!    

18:20 04.10.2023

День захисників та захисниць України

Учні 5-6 класів цього року вирішили відзначити День захисника та захисниць України не лише словами вдячності, але й творчими вчинками. Захід "Слова вдячності та підтримки". Їхня ініціатива виявилася яскравим прикладом патріотизму та віри у краще майбутнє для своєї країни.

12:07 30.09.2023

Квіточка до квіточки - знищимо тривоги

"Квіточка до квіточки - знищимо тривоги " Міжнародний день миру є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі, які прагнуть завершення воєнних конфліктів та створення світу без війн. Особливо це відчуття нині актуальне для нас — українців. Цей день — не лише символічна дата, але й важливе нагадування світу про те, що в нашій країні триває жорстока і кривава війна. Наша земля вже десятий рік страждає від війни, яку почала росія. Ми пережили стільки випробувань і втрат, що справді можемо сказати, що розуміємо цінність миру.

21:04 24.09.2023

"Ми за Мир"

"Ми за Мир". Майстер-клас з учнями 7 класу. Виготовлення плаката до Міжнародного дня миру.

14:53 21.09.2023

13 Зльот юних друзів прикордонників

Дякуємо ЗСУ та нашим прикордонникам за можливість приєднатися до 13 Зльоту юних друзів прикордонників.  Наша команда "Соколята" змагалися в спритності, влучності, уважності та кмітливості.  Учасники нашої команди здобули місця у таких конкурсах: І місце - "Стройова підготовка" ІІ місце - «Неповний розбір та збір автомата Калашникова» - Яцків Василь. ІІ місце - «Неповний розбір та збір автомата Калашникова» - Задорожна Каміла. Лящук Юрій був нагороджений грамотою наймолодшого учасника цьогорічного Зльоту. Окремо дякуємо відділу прикордонної служби «Рава-Руська» за смачний польовий обід для  учасників.

20:26 14.06.2023

День захисту дітей

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

16:50 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Яку форму навчання обираємо з 1 вересня?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень