A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синьковицька гімназія Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Окопні свічки

Окопні свічки є довготривалим та універсальним джерелом тепла та світла, на них можна скип’ятити воду, підігріти їжу, висушити одяг та зігрітись в холодному окопі. Взимку вони дуже потрібні на фронті.  Учителі та учні Синьковицької гімназії активно долучилися до акції, адже зроблена власноруч така свічка - це, хоч і маленька, але підтримка наших захисників.  Щиро дякуємо директору «Рава-Руського Молодіжного центру» Наталії Великій за те, що надала деякі необхідні матеріали, і сама брала активну участь у виготовленні свічок.  Нехай це тепло у холодному окопі зігріє захисників нашою любов’ю.Разом до ПЕРЕМОГИ !!!!

20:37 22.01.2024

"Свіча пам'яті"

Вшанування пам'яті жертв голодоморів в Україні.

16:00 26.11.2023

"Лиш той життя й свободи вартий, хто йде щодня за них у бій"

21 листопада - день Гідності і Свободи.Україна - вільна та нескорена країна, гідна бути найвеличнішою та сильною державою.Україна - це територія гідності і свободи! Гідність народжується і дорослішає,як наша нація! "Лиш той життя й свободи вартий, хто йде щодня за них у бій"- гасло виховного заходу, проведеного учнями 5 і 6 класів під керівництвом Гайдучок Л.М. та Устенко А.В. у Синьковицькій гімназії

15:40 23.11.2023

Виготовлення окопних свічок

Окопна свічка є універсальним і довготривалим джерелом тепла у складних умовах життя для наших захисників. Маленьким кроком здолаємо шлях до Перемоги. Учні 5-9 класів долучилися до виготовлення окопних свічок.

18:09 17.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Яку форму навчання обираємо з 1 вересня?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень