A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синьковицька гімназія Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

1 червня Міжнародний день захисту дітей

1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Свято засноване в Парижі в 1949 році з ініціативи Міжнародної демократичної федерації жінок, щоб звернути увагу на проблеми, які мають діти. На жаль, День захисту дітей 2023 в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.  

16:50 01.06.2023

Піший похід

26 травня учні Синьковицької гімназії приєдналися до пішого походу у село Равське для того щоб вшанувати пам’ять наших героїв земляків – Дмитра Пелипа, з позивним «ЕМ» – лицаря Золотого Хреста Бойової заслуги І ступеня, командира тактичного відтинку і куреня УПА. А також Тараса Мартинюка-Лотоцького, військового Збройних сил України, який був учасником АТО, а після повномасштабного вторгнення добровільно пішов захищати нашу Батьківщину. 19 квітня 2022 р. загинув під м. Попасна. Посмертно нагороджений орденом за мужність ІІІ ступеня ім. Ярослава Мудрого. 

12:33 30.05.2023

23 травня День Героїв

23 травня відзначаємо День Героїв і вшановуємо пам'ять тих, хто століттями боровся за честь і справедливість,незалежність нашої країни та зараз виборює нашу свободу. На знак вшанування пам'яті полеглих героїв-патріотів України учні 9 класу поклали квіти до могил односельчанина Гнідця Василя Івановича і борцям за Україну,що знаходиться в центрі села. Пам'ятаємо і вклоняємось.

10:59 25.05.2023

Вишивка - наш генетичний код!

Вишивка - наш генетичний код! Учні початкових класів Синьковицької гімназії  вітають всіх з Днем вишиванки! Також, приєдналися до флешмобу #бережи_українське_носи_вишиванку  #День_Вишиванки #Все_буде_Україна  

11:30 19.05.2023

Чи знаєш ти землю, на якій живеш?

Учні 2-9 класів нашого закладу - учасники VІІ щорічного Всеукраїнського національно-патріотичного конкурсу «Ми – Патріоти України!».  Гасло конкурсу: «Чи знаєш ти землю, на якій живеш?»  Координатор конкурсу - Гнідець Марія  Іванівна.

13:32 10.05.2023

"Чорнобиль" - крізь долі, крізь країни, крізь роки...

Нам нема чим пишатися, але є про що пам'ятати 37 років пролетіло з болісним словом "Чорнобиль" - крізь долі, крізь країни, крізь роки... Незвідана біда підкосила не лише людей, та навіть природу. Те, що в малих дозах давало користь - вирвавшись з-під куполу 4 енергоблоку - змело не лише його, а й тисячі людей, витіснивши їх з навколишніх міст і сіл.

14:09 30.04.2023

Акція "Купи вербу - підтримай українських воїнів"

Учні Синьковицької гімназії дякують усім хто долучився до акції "Купи вербу - підтримай українських воїнів". Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 3660 грн для наших незламних ЗСУ!!! "Маленькими кроками до великої мети"

09:30 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Яку форму навчання обираємо з 1 вересня?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень