A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синьковицька гімназія Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день читання вголос

Щорічно на початку лютого світова спільнота відзначає Всесвітній день читання вголос, метою якого є залучення людства, а найбільше молодого покоління, до читання книг. Такі заходи заохочують до спілкування та обговорення прочитаного з родиною та друзями.

12:20 16.02.2024

День Валентина

День Валентина-це не лише свято для закоханих, але й чудова нагода висловити свою любов і подяку друзям та рідним. Це свято нагадує нам про важливість любові,турботи та вдячності в житті.

21:14 15.02.2024

Учні 8-9 класів учасники гри - "Інтелектуальний батл"

8 лютого 2024 року в Рава-Руському будинку дитячої та юнацької творчості відбувся турнір "Інтелектуальний батл". Учні Синьковицької гімназії брали участь у грі і продемонстрували свою кмітливість, інтелектуальні здібності та вміння працювати в команді. Дякуємо організаторам за проведений захід !

13:39 12.02.2024

 "Святий Миколай несе перемогу українським дітям"

Вітаємо Маголу Вероніку, ученицю 1 кл за зайняте 1 місце у територіальному конкурсі  "Святий Миколай несе перемогу українським дітям". Номінація : художнє читання . Керівник Чорна Надія Павлівна

15:12 24.12.2023

Ми йдемо колядувати, щоб віддати шану Богу…

Вийди зіронько на небо, Освіти нам путь-дорогу. Ми йдемо колядувати Щоб віддати шану Богу… Напередодні Різдва та Нового року всі учні Синьковицькоі гімназії згадували традиції святкування Різдва: віншували, колядували, бажали щастя, миру, добра. Ділились з присутніми  гарним настроєм та позитивними емоціями. На завершення дійства лунали прадавні  українські колядки.

15:12 24.12.2023

13 грудня відбулися змагання з шашок

Шашки – це інтелектуальна гра, яка привчає до чіткого та логічного мислення, а також розвиває наполегливість та непереборну волю до перемоги.

09:36 22.12.2023

"Інсценізація казки"

Вітаємо  учасників творчого територіального конкурсу  "Інсценізація казки" ,  який  проходив у м. Рава - Руська ( 2 місце, ll вікова категорія)

18:43 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Яку форму навчання обираємо з 1 вересня?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень