A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синьковицька гімназія Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Національна руханка у вишиванках "Дякуємо ЗСУ"!

16 травня Всесвітній День вишиванки. Вишиванка вважається справжнім символом народу України, нашим генетичним кодом. В її орнаменті закодована родинна памʼять та могутній дух українців.

15:00 16.05.2024

«Пам'ятаємо минуле заради майбутнього…»

Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями. Не забуваймо: той, на чиєму боці справедливість, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться, – такими словами було розпочато сьогодні, 8 травня, тематичну годину » до Дня пам'яті та примирення у 8 класі.

14:51 08.05.2024

Гаївки у нашій гімназії!

7 травня, на третій день Великодніх свят, біля храму Успіння Пресвятої Богородиці  учні нашої гімназії водили гаївки. На всю околицю з-під церкви розливалася лункі гаївки: "Ми кривого танцю йдемо, ми в нім кінця не знайдемо", "Вербовая дощечка",  "Подоляночка" та інші.

18:00 07.05.2024

Скоро вже Пасха...

Великдень – найбільше християнське свято, яке несе віру, надію та любов. В такий день кожна людина має відчути турботу та підтримку, а особливо ті, хто знаходиться далеко від родини та захищає нас на фронті.  Учні 6 та 8 класів з нагоди цього світлого свята вирішили подарувати нашим захисникам трішки святкового настрою і записали невеличке відео.

21:44 02.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Яку форму навчання обираємо з 1 вересня?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень